Datiq_huvudbild

OM OSS

Datiq i Skåne AB bildades 2005. I dag är vi tio engagerade personer i företaget och vi har en bred portfölj av produkter och tjänster kring IT och IT miljöer, backup och säkerhet, digitalisering, IT- och webb-hotell, webblösningar och digitala kommunikationslösningar.

De flesta av våra kunder är små och medelstora företag i Skåne, med en viss koncentration på Mittskåne och Malmö-Lund-regionen. Vi vill ge våra kunder en bekymmersfri IT-tillvaro. Vi vill dessutom ha roligt medan vi arbetar.

Vi försöker tänka på miljöaspekten av vårt arbete, så att vår miljö- och klimatpåverkan ska vara så liten som möjligt. Ett exempel på det är att vi har satsat på energieffektiv utrustning i vårt IT-hotell, ett annat att vi i första hand säljer Fujitsudatorer, som är ensamt om att ha datorer som är miljömärkta med Svanen.

GreenIT_ratt3

MILJÖ

Datiq jobbar aktivt på att minska miljöpåverkan och utöka vårt CSR. Inne på företaget använder vi ekologiska och fairtrade produkter i största möjliga mån och en företagscykel står redo att ta oss runt på stan. Vi arbetar mycket på distans, hemifrån, för att minska användandet av bil och vi cyklar eller går ofta till jobbet när vädret tillåter det. Vi arbetar aktivt med Nyföretagarcentrum och sponsrar deras hemsida http://www.nfceslov.se/. Är ni intresserade av att bli medlem i Nyföretagarcentrum kontakta oss gärna.

Tekniskt sett använder vi strömsnåla servrar och kör högre temperaturer i serverhallen. Vi minimerar utskrifter och skickar helst våra fakturor med e-post i PDF-format, vi säljer Fujitsu Svanenmärkta produkter.

Vi hjälper gärna er med att göra ert företag mer miljövänligt.

VÅRA PRODUKTER

KONTAKTA OSS

Individuell kontaktinformation hittar du på sidan Kontakta oss.

ADRESS

Trehäradsvägen 44
241 38 Eslöv

TELEFON

0413-171 00