HEMSIDOR & APPAR

Vi erbjuder hemsidor med  CMS (Content Management System). Detta ger dig som användare ett administrationssystem till din hemsida och kräver ingen kunskap i programmering eller webbdesign för att göra ändringar till sidan. Har man inte tid eller intresse av att själv sköta sin sida gör vi det gärna åt er och flera olika avtal finns för att hålla kostnaderna nere.

Flera av vår appar/program går att kombinera med våra hemsidor och de går utmärkt att använda som intranät. Vi utvecklar alla våra sidor responsiva, vilket innebär att hemsidan ser lika bra ut i mobilen som på datorn.

Säkra hemsidor med krypterad trafik är idag standard och för att ranka högt i Google ett måste. Vi erbjuder SSL till de hemsidor som ligger på vårt webbhotell.

hemsidaochappar

VAD VI ERBJUDER

HEMSIDOR

Vi erbjuder funktionella och moderna hemsidor som kan anpassas till era behov. Alla sidor kommer med ett administrationsgränssnitt oavsett om vi sköter uppdateringarna till er eller om ni sköter det själva.  Webbhotell och e-post ingår med våra hemsidor och de är alla responsiva d.v.s. att de ser lika bra ut i mobilen som på datorn.

hemsida

 WEBBSHOP

Snabbstart av din e-handel Det är ganska enkelt att komma igång eftersom webbshopen lätt kan anpassas till kundens behov och layout utifrån egna önskemål. Webbshopen integreras med en extern betalningsmodul.

webbshopp

NYHETSBREV

Nå kunderna snabbt och enkelt Ett nyhetsbrev är ett enkelt sätt att nå ut med sitt budskap till målgruppen och samtidigt hålla kontakten med marknaden. Ett nyhetsbrev som kommer ut regelbundet påminner mottagaren om avsändaren vid varje utskick. Vårt lättanvända html-baserade nyhetsbrev integrerar mot vår Hemsida i en låda, men fungerar även som en fristående produkt. Det går även att få med en marknadsundersökningsfunktion.

newsletter

 BYGG

Mindre papper och mer ordning. Datiqs system för byggbolag är ett litet och lättanvänt system för att få in tidrapporter och hålla reda på var era verktyg och fordon befinner sig.

Få in era anställdas tidrapportering direkt i datorn. Det fungerar lika bra i mobilen, på plattan som med  en dator. Få godkännanden från arbetsledare och exportera till Excel eller jobba direkt i systemet. Inga papperslappar som kommer bort.  Systemet anpassar sig efter er löneperiod.

Systemet låter era anställda söka och hitta var era verktyg befinner sig. Arbetsledare kan även flytta verktyg och fordon till ny plats/person. Historik på era resurser går att hämta ut. De går även att exportera till Excel. Systemet innehåller även sökbar kontaktinformation för de anställda och även med karta till era samarbetspartners.

construction-work-carpenter-tools

ÄRENDEHANTERING

Ärendehanteringssystemet är en webbaserad lösning för små och mellanstora företag med behov att hantera felanmälningar eller andra ärenden inom organisationen.

Lättanvänt gränssnitt för att lägga in och tilldela ärenden. Meddela användaren via e-post, kundregister kan importeras från Visma/SPCS, status på ärende och historik på kund.

arendehantering

 TIDSRAPPORTERING

Det är lätt att arbetade timmar blir glömda och då inte debiterade. Med Datiqs tidrapportering kan du lägga in dina timmar direkt via mobilen eller på webben.

Formulär och insamlad data anpassas efter ert företags behov vilket gör det väldigt flexibelt. Datat kan sen hämtas ut till excel, direkt på webben eller i annat önskat format. Systemet kan kopplas till andra system för att hämta kunder beroende på hur kunddata är sparat.

tidrapport

MAO MOBIL ARBETSORDER

Datiq mobil arbetsorder är en lösning som förenklar och snabbar upp hanteringen av arbetsorder. Man kan boka serviceuppdrag för sina kunder med hjälp av ett enkelt internetbaserat verktyg och distribuera arbetsordern till medarbetarna på fältet samt få återkoppling och faktureringsunderlag så fort uppdraget är slutfört.

Systemet kan anpassas helt efter era behov där formulär och rättigheter sätts upp efter era önskemål.

mobilarbetsorder

 PROGRAMUTVECKLING

Datiq applikation utvecklar skräddarsydda lösningar inom bland annat kvalitet/spårbarhet, produktion och marknadskommunikation. Våra uppdragsgivare finns inom många branscher och omfattar så väl stora som små företag. Vår erfarenhet sträcker sig över ett brett område. Vi har levererat lösningar till olika branscher som till exempel livsmedelsproducenter, fastighetsbolag, byggmaterial och transport-logistik. Allt utvecklingsarbete görs med öppna och på marknaden kända verktyg, för att undvika att kunden riskerar ”måla in sig i ett hörn”. Datiq är en oberoende leverantör som står för närhet, lyhördhet och tillgänglighet.

programutv

VÅRA PRODUKTER

KONTAKTA OSS

Individuell kontaktinformation hittar du på sidan Kontakta oss.

ADRESS

Trehäradsvägen 44
241 38 Eslöv

TELEFON

0413-171 00