IT-HOTELL

Detta är vårt eget moln, för er som vill veta var era data finns någonstans, men ändå vill slippa besväret att hantera egna servrar. Kör era applikationer hos oss, använd våra servrar som filserver, låt er hemsida ligga hos oss och se till att ha automatisk backup på era data på ett verkligt säkert ställe, på våra servrar. Att ha tillgång till sin data oavsett var man befinner sig är inte bara bekvämt, det är också miljövänligt. Det finns flera sätt att bli ett miljövänligare företag, kontakta gärna oss så berättar vi mer.

itHotell

VAD VI ERBJUDER

WEBBHOTELL

På vårt webbhotell ligger alla våra egna hemsidor. Både de specialskrivna och de som bygger på vårt CMS-system, Hemsida i en låda.

Vi har även hemsidor som kommer från andra hemsideskonstruktörer. Vi hjälper till att flytta över hemsidan från ett annat webbhotell till oss.

BildHotell

SERVERHOTELL

Visserligen kan våra IT-tekniker ge er en bekymmersfri IT-miljö, men den allra enklaste lösningen är att slopa den egna servern fullständigt och köra på vårt IT-hotell.

Applikationsserver eller filserver, vi ordnar det för er och ni når era program via Citrix eller Remote Desktop Services. Ni kan även använda enbart en filserver hos oss och nå den över en krypterad förbindelse.

E-POST

Vi erbjuder smidiga lösningar på e-post. Om du väljer ett av våra mer avancerade mejlsystem ingår även kalender, kontakter och möjligheten att kunna skicka uppgifter till varandra inom företaget. Dessutom kan alla anställda få tillgång till varandras kalendrar, vilket underlättar både vid planering av aktiviteter och det dagliga arbetet på kontoret.

BACKUP

Det är svårt att få till en enkel, smidig och välfungerande backup på egen hand. Vår backuptjänst gör det betydligt enklare.

Vår backuptjänst är automatisk, så ni behöver inte tänka på den förrän ni behöver läsa tillbaka en eller flera filer. Vi kontrollerar regelbundet att backupen fungerar och skickar statusrapport till er.

backup_liten

VÅRA PRODUKTER

KONTAKTA OSS

Individuell kontaktinformation hittar du på sidan Kontakta oss.

ADRESS

Trehäradsvägen 44
241 38 Eslöv

TELEFON

0413-171 00